fbpx

Koop hier het life changing boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect”

Elisa Schipper
Elisa Schipper

Founder Love Your Body Movement

Elisa Schipper bedenker Love Your Body

Love your Body, het lijkt zo gemakkelijk en logisch. Toch is 51% van de vrouwen niet happy met haar lijf. Wanneer ze in de spiegel kijken zien ze uitvergroot wat ze niet mooi vinden en hen soms zelfs diep ongelukkig maakt. 

 

Ik was één van die dames: altijd aan het klagen over mijn lovehandles en daarom het een na het andere dieet aan het volgen. Ja ik weet er inmiddels ALLES van. Waar ik vooral ben achter gekomen is dat diëten niet de oplossing is. Sterker nog, het zorgt ervoor dat je juist verder verwijderd raakt van je doel: je lekker voelen in een gezond lijf.

 

Na al mijn worstelingen met shakes, sapjes, eiwitten, geen koolhydraten, pillen en de sportschool was ik er klaar mee! Klaar met vechten tegen mijn lijf, mezelf uithongeren en straffen in de sportschool.

 

Dit MOET anders. Nee ik WIL dit anders omdat ik mezelf meer gun.

 

Ik ben gaan samenwerken met mijn lijf en geest en heb hier mooie resultaten mee bereikt. Nooit meer diëten, nooit meer zwoegen voor iets waar ik niet happy van wordt.

 

Ik kies alleen nog maar voor Happy Eating en Happy Sport. Ik eet gezond en doe aan leuke beweging? Gaat dat altijd van een leien dakje? Nee, joh! Maar het heeft me zoveel meer leuks gebracht dan welk dieet dan ook. En dat alles wil ik graag met je delen en dat doe ik hier, op de website van Love Your Body.

 

Ik hoop dat je geïnspireerd raakt en  met ons mee gaat in de flow.