Boost

Wil jij kilo’s kwijt en die oude overtuigingen loslaten? Ga samen met mij en andere geweldige dames meteen aan de slag! Ontvang gedurende 30 dagen tips, tricks en coaching om grote stappen naar jouw droomlijf te zetten.

 

Coaching naar jouw grote doorbraak
Tips om nooit meer te hoeven diëten
Ervaren hoe het is om jezelf te voeden op ieder gebied
Alles om zo relaxed mogelijk af te vallen
Nooit meer te jojoën

Ja, ik doe mee met de Love Your Body Boost! Ik ontvang graag 30 dagen tips. tricks en coaching om een betere versie van mezelf te zijn. Met 4 Masterclasses en 1 Hotseatsessie, sportles, mindful wandelen, visualisaties, lekkere recepten en nog veel meer.

Heb je er ook genoeg van…

Iedere keer weer met een dieet starten. Ranzige shakes en foute repen. Calorieën tellen en balen als je dat strenge gedoe niet volhoudt? En dan walgen wanneer je naar jezelf kijkt in de spiegel en je je broek niet dicht krijgt?

I know, het is vreselijk! Maar ik heb geweldig nieuws voor je; het hoeft niet langer zo. Tijdens de Love Your Body Boost leer jij wat je wél kan doen om deze zomer met je droomlijf langs de vloedlijn te lopen. Jaaaa, eindelijk zonder dieet!

Tijdens deze Boost ontdek jij:

  • De  sleutels naar blijvend slank zijn. (van 5 wist je echt nog niet :))
  • Waarom jij niet afvalt of blijft jojoën.
  • Het nr. 1 ding wat essentieel is om af te kunnen vallen. ( En dit is NIET diëten)
  • Dé maaltijd die je moet gebruiken als je wilt afvallen.
  • Mijn 10 min. visualisatie die bewezen werd jezelf slank te denken vanuit je luie bank.
  • 3 oefeningen van 5 min. per dag die je kilo’s meer doen afvallen.

TIJDELIJKE AANBIEDING VAN €97 IPV €499

Dit is je kans om dit jaar wél van jouw droomlijf te kunnen genieten! Lekker in bikini, vol trots kunnen genieten van het leven. Of straks in je prachtige jurk genieten bij het kerstdiner, zonder je buik in te hoeven houden. Klinkt dat als muziek in je oren? Wacht dan niet langer!

Mijn verhaal

Zolang ik me kan herinneren heb ik een slechte relatie gehad met mijn lichaam en zat ik vol met negatieve overtuigingen over mijn lijf. Ik scheurde de foto s uit mijn album, waar mijn buikje te zien was. Ik ging met worteltjes en komkommer naar school omdat ik dacht dat brood de vijand was. En toch was het nooit goed genoeg. Nooit kon ik blij naar mijn spiegelbeeld kijken.

Tot dat ik een verrassende ontdekking deed: Wanneer je van jezelf houdt is alles mogelijk! Best wel gek, ik was constant op dieet, katte mijn lijf af, maar pas toen ik er lief tegen ging doen viel ik af…en het was het makkelijkste en fijnste wat ik ooit met mijn lijf deed.

En nu al die tijd later ben ik nog steeds op gewicht en gelukkiger dan ooit. Bikini’s passen was nog nooit zo leuk!

wat gaan we doen?

Samen met mij en een gemotiveerde groep gelijkgestemde vrouwen ga je aan de slag om je streefgewicht te behalen. En vooral te kunnen stralen. Of je nu op de bank zit met je unicorn-onesie of op het strand paradeert in je bikini.

MAIL

Heb jij je ingeschreven? You lucky bastard! Je hoeft alleen nog even op de link van de mail te klikken en je bent zeker van jouw plekje bij de Love Your Body Boost .

BOOST

30 dagen gaan wij met elkaar aan de slag om liever voor jou en je lijf te zijn, kilo’s te verliezen en jezelf terug te vinden. Woeha, lekker wijf, there you are!

ERVAAR

Er gaat een wereld voor je open. Joh, kan het zo ook? Had ik dit maar eerder geweten. Beter laat dan nooit. Jij kunt NU kiezen om helemaal voor jezelf en je lijf te kiezen.

RESULTAAT

Je straalt! Eindelijk is er een oplossing. Nooit meer diëten maar afvallen mét liefde. Whoop whoop, Love Your Body, I love You!

pijl

Wat de cursisten zeggen

Iedere keer weer is het heerlijk om te zien wat voor een switch deze vrouwen hebben gemaakt door het volgen van het Love Your Body programma. Lees hier wat hun ervaringen zijn en hoe zij zijn afgevallen en genieten van hun leven. En, ja, dat is voor jou nu ook mogelijk.

"Love Your Body is de allerbeste programma ever!"

LYB is de allerbeste programma ever! Ruim 8 kilo kwijt. Zie geen beren meer op de weg, voel me lekkerder en val hierdoor vanzelf af.

– Renske
"Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb."

Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar Love Your Body gaat me makkelijk af. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Ik kan elke vrouw aanraden uit je comfortzone te stappen. Je kunt bij Love Your Body alleen maar winnen.

– Betty
"Elisa is een topcoach!"

Elisa is een topcoach! Met haar passie en liefde, haalt ze het beste uit jou. Door haar tips en tricks voel ik me energieker, zelfbewuster en zelfverzekerder.

– Angelique
"Samen zijn we al 14 kilo kwijt"

Samen met mijn man heb ik een 1 op 1 traject bij Elisa gedaan. Samen zijn we al 14 kilo kwijt. En dat terwijl we ook nog regelmatig een gebakje eten en een wijntje drinken. We zijn blij met de praktische tips, peptalks, heerlijke recepten en de vitaminen voor lichaam en geest.

– Karin
"Bij Elisa zit je helemaal goed!"

Ruim 2 kledingmaten ben ik al kwijt en heel blij met de resultaten. Geen strijd meer maar meer ontspanning als het om eten gaat. Ik raad LYB aan iedere vrouw aan die liefdevol wil afvallen. Bij Elisa zit je helemaal goed!

– Alexandra
"Afvallen en gelukkig zijn!"

Mijn lifechanger, zo noem ik Elisa. Heerlijk om deel uit te mogen maken van een geweldige groep vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben. Afvallen en gelukkig zijn! Wat een steun, herkenning, humor en kracht.

– Iris
"Vol energie en zelf- verzekerd!"

De beste investering in mijzelf ooit! Ik ben in 1 maand al bijna 4 kilo kwijt. Vol energie en zelfverzekerd. Elisa zorgt keer op keer voor doorbraken waardoor ik flinke stappen blijf zetten in mijn transformatie.

– Olga

IN DE MEDIA

Ook in de media is Love Your Body niet onopgemerkt gebleven. Mijn verhaal is o.a. de lezen in de Libelle en binnenkort op Linda.nl. En ik spreek jaarlijks op de Nationale Secretaresse dag.

watermarkoverelisa

Wauw, je had op dit moment álles kunnen doen. Maar jij bent hier, op mijn website. Omdat jij hoopt dat het anders kan. En het geweldige nieuws is, het kan anders!

Je hoeft niet langer shakes te maken uit enge zakjes, dieetrepen in je tas te hebben of calorieën te tellen. Sterker nog: ‘Zal ik dat wel doen?’, zal niet langer jouw standaardvraag zijn als er een schaal met bitterballen voorbijkomt op een feestje. En de kalender dreigt niet langer: de bikinitijd komt eraan. Want nu is er Love Your Body: Afvallen zonder dieet en jojoën. Vol zelfvertrouwen genieten van je mooie lijf!

Misschien lijkt het nog ver weg. Maar ik ben er om samen met jou elke stap naar jouw droomlijf te zetten.

Ik kan niet wachten met jou aan de slag te gaan.

 

pijl

LATEN WE STARTEN!

Heb je ook zin om aan de slag te gaan? Ik ben er voor je. Je kunt je hier inschrijven voor de Love Your Body Boost. 30 dagen geef ik je mijn tips en insights waar al zoveel vrouwen dolgelukkig en succesvol  mee zijn afgevallen. Wil jij ook een van deze lucky ones zijn? Schrijf je dan nu in en start jouw Happy Body experience.