fbpx

Koop hier het life changing boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect”

Love Your Body
Oh Wauw Boost

Maandag 8 t/m vrijdag 12 januari 2024

Nou, daar zit je dan. Met wat extra kilo’s die als een muffintop boven je broek uit steken. Gestresst over welk dieet je nu weer moet gaan doen, omdat je hier nu echt voor eens en altijd van af wilt. Maar wat dan? Jezelf nog een keer tergen? En dan na 5 dagen met een Snickers in je hand en een volle mond concluderen dat zonde van je tijd, geld en energie was? I’ve been there, baby. Vaker dan mij lief is. Maar….het goede nieuws is: Het kan wel anders! Ik heb DE oplossing voor je. En tijdens de Boost mag jij proeven van al het lekkers, zonder er een gram van aan te komen. Sterker nog we gaan afvallen! Meer horen?

Picture this: je spijkerbroek zit als gegoten, zonder dat ie op de vreethaak moet. Voor je kledingkast staan is een feestje, want alles wat jij aan wilt zit lekker en mooi. Je voelt je als goddelijk. En als het dan zover is en de hittegolf is weer in het land dat jij dan in bikini durft te gaan zitten zonder je buik in te houden of een pareo aan moet om de boel te bedekken. En vooral, niet meer hoeven strijden. Je niet alleen voelen in dit gedoe en je lekker voelen over jezelf je leven. Want je bent het zo waard!

En hoe fijn zou het zijn als jij gewoon een bitterbal of een mergpijp kan eten als jij daarvoor kiest? En niet aankomt?  Ben je er nog steeds? Top.  

Dit is ook voor jou als:

I've been in your shoes

Ik voelde jaren geleden dat het tijd was. Tijd om het over een hele andere boeg te gooien. Niet meer de dieet manier, niet meer de afbeul manier, maar de liefdevolle en leuke weg. En ik kan je vertellen, het was een verademing, 15 kilo lichter.

Dat leek toen het belangrijkst, maar waar ik kan echt nog iedere dag een traantje om weg kan pinken, omdat het me zo raakt, is dat ik blij ben met mijzelf en met mijn lijf. Voor het eerst in al die jaren.

Voor het gemak vergeet ik even te vertellen dat sindsdien alles makkelijker gaat. Ik heb meer energie, een hoger libido, voel me fit en mega gelukkig.

En ik heb een droombaan. Want met deze kennis en ervaring help ik andere vrouwen die ook klaar zijn met het gevecht en het verdriet om dat voor eens en altijd om te draaien.

Ze voelen zich

Je begrijpt wel dat ik de leukste baan ever heb.

Wil jij de eerste stap naar jouw succes in afslankland zetten? Dan is dit je kans! Lees snel verder.

1 week lang ben ik jouw Body Love Coach. 1 week lang boosten we samen.

Iedere dag is er wat waarmee je meteen in de afslankstand kunt komen.

Alles vindt online plaats dus je kunt lekker vanuit je relaxte bank met dekentje en een heerlijk kopje thee of een goed glas wijn mee doen. Mocht je ergens niet live bij kunnen zijn, relax! Er worden overal opnames van gemaakt die je daarna op je gemakje kunt bekijken.

In totaal 8 uur coaching van een top coach.

Jij krijgt:

Misschien denk jij nu...

Ik kan niet alle dagen

No worries, alles wordt opgenomen en blijft een half jaar voor jou te bekijken.

Ik ben te druk , ik heb geen uur per dag

Echt? Bedenk je dan even dit: wanneer heb je uren op facebook zitten scrollen zonder na te denken, waar heb je uren genetflixed of een half uur voor je kast gestaan omdat je niet weet wat je aan moet trekken?? Ben je bereid dat uurtje in te wisselen voor een uur wat jou wél je leven teruggeeft? Tijd heb je niet, tijd creëer je!

Wat kan ik nou in 1 week doen? Ik struggle al jaren.

In 1 week kun je geen 15 kilo afvallen, dat klopt. Maar wat wel kan is nieuwe zaadjes planten. Zaadje die je op kunt laten groeien tot een prachtige bloementuin. Zodat jij kunt genieten van je bloemen en niet de hele dag onkruid staat te wieden met de pijn in je onderrug. Kortom nu zaaien straks oogsten terwijl we weer langs het strand kunnen paraderen.

Doodeng in zo’n groep

Ja best spannend, iets nieuws. Maar stel je voor je hebt een dochter, die voor het eerst naar zwemles moet, sta jij dan langs de kant te roepen dat het eng en gevaarlijk is? Of moedig je haar aan? Tijd om die liefdevolle moeder voor jezelf te zijn. Be your own cheerleader, baby!”

Ok, dus is dus jouw kans. Je kans om het anders te doen. En dat voor het bizar lage bedrag van 35 euro incl btw.  Een week lang met mij knallen en flowen.

Ik zie je snel