Boost & Event

Maandag 28 feb t/m zaterdag 5 maart.

Nou, daar zit je dan. Met wat extra Corona kilo’s die als een muffintop boven je broek uit steken. Gestresst over welk dieet je nu weer moet gaan doen, omdat je hier nu echt voor eens en altijd van af wilt.

Maar wat dan?? Jezelf nog een keer tergen? En dan na 5 dagen met een Snickers in je hand en een volle mond concluderen dat zonde van je tijd, geld en energie was?

I’ve been there, baby. Vaker dan mij lief is. Maar….het goede nieuws is: Het kan wel anders! Ik heb DE oplossing voor je. En tijdens de Boost mag jij proeven van al het lekkers, zonder er een gram van aan te komen. Sterker nog we gaan afvallen!

 

Meer horen?

Picture this: je spijkerbroek zit als gegoten, zonder dat ie op de vreethaak moet. Voor je kledingkast staan is een feestje, want alles wat jij aan wilt zit lekker en mooi. Je voelt je als goddelijk. En als het dan zover is en de hittegolf is weer in het land dat jij dan in bikini durft te gaan zitten zonder je buik in te houden of een pareo aan moet om de boel te bedekken.

 

En hoe fijn zou het zijn als jij gewoon een bitterbal of een mergpijp kan eten als jij daarvoor kiest? En niet aankomt?

 

Ben je er nog steeds? Top.

 

Dit is ook voor jou als:

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Je baalt van je lijf en het zo graag anders wilt, maar niet weet hoe.” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Je baalt van je lijf en het zo graag anders wilt, maar niet weet hoe.” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Niet blij bent met wat je in de spiegel ziet.” title_size=”17″]

I’ve been in your shoes.

Ik voelde jaren geleden dat het tijd was. Tijd om het over een hele andere boeg te gooien. Niet meer de dieet manier, niet meer de afbeul manier, maar de liefdevolle en leuke weg. En ik kan je vertellen, het was een verademing, 15 kilo lichter.

Dat leek toen het belangrijkst, maar waar ik kan echt nog iedere dag een traantje om weg kan pinken, omdat het me zo raakt, is dat ik blij ben met mijzelf en met mijn lijf. Voor het eerst in 36 jaar.

Voor het gemak vergeet ik even te vertellen dat sindsdien alles makkelijker gaat. Meer energie, een hoger libido, fit, en mega gelukkig.

En ik heb een droombaan. Want met deze kennis en ervaring help ik andere vrouwen die ook klaar zijn met het gevecht en het verdriet om dat voor eens en altijd om te draaien.

 

Ze voelen zich:

  • Slank.
  • Licht.
  • Bevrijd
  • Verliefd op zichzelf en het leven.
  • Gelukkig.
  • Fit.
  • Sexy.
  • Kilo’s lichter aan vet en mentale shit.
  • En waardevol.

 

Je begrijpt wel dat ik de leukste baan ever heb.

Wil jij de eerste stap naar jouw succes in afslankland zetten? Dan is dit je kans! Lees snel verder.

 

Bemachtig hier jouw plekje. En ervaar met mij:

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Hoe je zonder vieze shakes en ranzige dure reepjes af kunt vallen. (Yep, voeding is namelijk maar 10% van de puzzel)” title_size=”17″ title_padding=”6″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Hoe jij de afslankdoelen snel en makkelijk kunt behalen. (Want heel eerlijk, hoe lang bij jij nu al aan t klooien?)” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”Wat de kracht is van de Love Your Body groepsenergie. (Waarschuwing, dit werkt verslavend!)” title_size=”17″]

1 week lang ben ik jouw Body Love Coach. 1 week lang boosten we samen.

Iedere dag is er wat waarmee je meteen in de afslankstand kunt komen.

Alles vindt online plaats dus je kunt lekker vanuit je relaxte bank met dekentje en een heerlijk kopje thee of een goed glas wijn mee doen. Mocht je ergens niet live bij kunnen zijn, relax! Er worden overal opnames van gemaakt die je daarna op je gemakje kunt bekijken.

In totaal minimaal 10 uur coaching van een top coach.

Je krijgt:

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”4 Masterclasses: “Tem je Vreetbui”, “Elisa’s best tricks”, “Jouw missende afslank-puzzelstukjes om NU die kilo’s voor eens en altijd te ditchen” en ” Intermittent Fasting doe je zo”. Deze vinden online plaats van maandag 28 februari t/m donderdag 3 maart van 20.00 tot 21.00 uur.” title_size=”17″ title_padding=”3″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”1 Hotseat sessie waar jij al je vragen kunt stellen en ik je coach bij je grootste afslankpproblemen. Dit vindt plaats op vrijdag 4 maart van 20.00 tot 21.00 uur.” title_size=”17″ title_padding=”3″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”Het Love Your Body Event. Een ge-wel-dige dag vol inspsiratie, energie, joy en genot zodat jij in de juiste flow jouw body love experience kunt voortzetten. Dit vindt online plaats op zaterdag 5 maart van 10.00 tot 15.00 uur.” title_size=”17″ title_padding=”3″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”Kado: De Love Your Body Toolbox valt bij jou in de brievenbus. Alles wat je nodig hebt om deze week een succes te maken.” title_size=”17″ title_padding=”3″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”Een lifechanging experience vol liefde, passie en lekkers.” title_size=”17″ title_padding=”3″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#571252″ title=”1 één op één gesprek met mij voor een echte deep dive zodat jij minstens een grote tip krijgt waar je meteen succes mee kunt behalen.” title_size=”17″ title_padding=”3″]

In gesprek met Lisa Portengen

Je bent succesvol, veel dingen lopen lekker, maar toch is er dat ene donkere wolkje wat continu boven je hoofd hangt en je belemmert in alles wat je doet.🌧

De strijd met de kilo’s , eten en je lijf!😔

Tijdens mijn gesprek met Lisa Portengen vertelt zij alles over die donkere wolk en hoe Love Your Body haar hielp weer vertrouwen te krijgen in haar lijf. ♥️

Ze viel 15 kilo af, straalt als nooit te voren.🤩

Ik hoop dat het je inspireert en je onthoudt dat je hierin niet alleen bent. Ja het is een uitdaging en ja het kan zonder gevecht.

Enjoy the video. Ik weet zeker dat het je een heerlijke vibe geeft.

Na deze week ben jij helemaal klaar om dit jouw beste body jaar tot nu toe te maken. Klinkt dat lekker?

10 uur lang genieten, feest, super handige tools, magische doorbraken en het gevoel van thuiskomen. 10 uur lang mij als jouw coach door dik en dun, veel warmte en humor, maar ook een liefdevolle schop onder je kont waar nodig.

Dit alles voor maar 47 euro incl. BTW. Serieus?? Nog geen 5 euro per uur. Een kop koffie bij de Starbucks is duurder. Waar hebben we het over.

Rhea

“Op mijn 48 ste besloot ik dat ik de overgang anders door wilde gaan. Ik droeg de nodige kilo’s mee en het idee dat er nog meer bij zou komen gaf me stress.

Toen ik met Elisa en Love Your Body startte kreeg ik zoveel meer dan ik hoopte. Ik viel 27 kilo af met liefde en kreeg er zoveel moois voor in de plaats. Meer zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf.

Ik stopte met drinken en kon zonder moeite gezondere keuzes maken. Niet omdat dat moest, maar omdat ik nu diep van binnen voelde dat IK dat wilde.
Ik ben gegroeid als mens en ook als ondernemer. Durf mijzelf te laten zien en geniet van wat dat mij brengt.

Wat veel voor mij betekende was hoe Elisa het aanpakt. Ze deelt alles met ons zowel haar fails als haar successen.Ook de support die ik uit de groep met alleen maar leuke vrouw is heerlijk. Ik maakte vriendinnen voor het leven.

En ja, het is best een investering, maar dat ben ik helemaal waard. Het heeft me zóveel gebracht. En die overgang? Bring it on, ik ben er helemaal klaar voor!”

LYB - before after - Rhea

Jennifer

 

Ik kom van ver. Ik heb best wel last van angsten, ook vanuit mijn jeugd. En dit kwam op mijn pad en mijn intuïtie is heel goed ontwikkeld en die zei echt zo duidelijk: ja! Dit moet ik doen.

Het voelt als thuiskomen van alle angsten en overtuigingen gooi ik van me af. En ik ga worden wie ik ben. Ik sta versteld van mezelf. Ik had het nooit gedacht. Ik word ondernemer. Op mijn vijftigste. Ik had dit nooit durven dromen.

Ik moet eerst stap 1 tot en met 8 doen. Mezelf ontdekken voordat ik echt letterlijk de kilo’s kwijtraak.

Maar het shinen, de energie. Het moet in balans komen als je heel anders geleefd hebt en nu vanuit vrijheid, passie en blijdschap. Dat is zo fijn. Ik heb wel eens gezegd: Ik ben weer verliefd op het leven!

Mijn twijfel zat hem in de investering qua geld, tijd en energie, want het is intensief. Het is het driedubbel waard.

Emma

Ik heb bijna geen darmklachten meer en kan lekker eten én afvallen.
Uiteindelijk ben ik twee kledingmaten en kilo’s kwijtgeraakt.

Zelfs mijn man heeft zijdelings meegedaan en is ook meer dan 25 kilo afgevallen. Waar ik tegenop zag in het traject Love Your Body was het groepsgebeuren. Eigenlijk had één-op-één mijn voorkeur.

Gaande het traject is toch gebleken dat het samenzijn juist de kracht is van het proces. Ik zou andere mensen het traject Love Your Body zeker gunnen. Iedereen is het waard om deze handvatten te krijgen om het leven positiever en makkelijker aan te kunnen. Het gaat gewoon vanzelf.

Lijsbeth

Voor Love Your Body was ik wat aan het stoeien met mezelf. Met hoe ga ik om met stresssituaties, hoe ga ik om met mijn lijf, hoe ga ik om met gezond zijn voor mezelf. Hoop diëten gedaan en dat lukte allemaal niet.

Ik was eigenlijk op een punt dat ik dacht van ik moet iets anders dan dat wat ik tot nu toe gedaan heb.

Ik heb getwijfeld over: oh, het is wel veel geld, hè? Daar twijfel ik nu geen moment meer aan! De kracht van Love Your Body is de groep. De sisterhood. Je doet dit met elkaar. Je bent met allemaal vrouwen die min of meer begrijpen waar je het over hebt. Je helpt elkaar.

En de kracht van Elisa is haar kennis, humor, tot he point, met beide benen op de grond. Ik kan bijna geen masterclass overslaan, omdat ik dan dat stukje me-time zou hebben gemist. Wat Love Your Body mij heeft opgeleverd is dat ik veel bewuster ben van wie ik ben. Ik ben afgevallen. Ook. maar het gaat veel meer over dat ik veel meer in mezelf ben gekomen. Dat ik meer de rust in mezelf heb gevonden. Ik denk dat iedereen daar profijt van heeft in mijn omgeving.

Renske

Voordat ik met Elisa ging werken denderde ik altijd maar door zonder me zelf in acht te nemen. Altijd voor anderen zorgen. Ik was wat voller. Op veel momenten niet blij.

En bij Elisa ben ik aan de hand genomen. Voor mij is het hele programma met de hele groep vrouwen die eigenlijk elkaar niet kent en toch voel je je voorbonden met elkaar. Elisa kan ons goed connecten. En zeker de live-dagen. Dat is helemaal fantastisch. Dan zie je elkaar in het echt en dat voelt als thuiskomen.

Ik ben niet alleen 6,5 kilo kwijtgeraakt in de tussentijd. Het is veel meer dan dat. Je zit lekkerder in je lijf. Ik ga ook steeds meer voelen. Ik ben nu ook veel bewuster: waarom wil ik nu in een keer die koektrommel leeg eten? Het wordt steeds makkelijker om hier anders, liefdevoller mee om te gaan.

Ik zou iedereen Love Your Body aanraden. Iedere vrouw houdt gewoon van zichzelf. En wordt daarbij geholpen waar het nodig is.

Irma

Als ik terugdenk aan al die jaren dat ik geworsteld heb met eten. Altijd opmerkingen over ‘niet voor jou’, of ‘zou je dat nou wel doen’ en dat normaal gaan vinden.

Om dat los te laten en over te stappen op genieten, je bent het waard, eten is onderdeel van lief zijn voor jezelf. Dat is niet makkelijk.

Al surfend kwam ik Elisa tegen en ik werd heel erg geraakt doordat het leven te mooi is en te kort is om in oorlog te zijn met eten. Dat ik toen pas voor het eerst realiseerde dat dat mijn relatie was met eten. En met alles wat ik deed.

Ik had altijd strijd. En de aandacht van Elisa. Er zijn. Op elk moment dat ik soms hysterisch huilend thuis zat, ik stop ermee. Dan maar veel te zwaar. Dan was Elisa er voor mij met wijsheid, met geduld, met vertrouwen. Het is geen wapenstilstand met eten maar het is echt vrede.

Misschien denk jij nu…

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”“Ik kan niet alle dagen.” – No worries, alles wordt opgenomen en blijft een half jaar voor jou te bekijken.” title_size=”17″ title_padding=”6″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”“Ik ben te druk , ik heb geen uur per dag” – Echt? Bedenk je dan even dit: wanneer heb je uren op facebook zitten scrollen zonder na te denken, waar heb je uren genetflixed of een half uur voor je kast gestaan omdat je niet weet wat je aan moet trekken?? Ben je bereid dat uurtje in te wisselen voor een uur wat jou wél je leven teruggeeft? Tijd heb je niet, tijd creëer je!” title_size=”17″ title_padding=”6″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”“Wat kan ik nou in 1 week doen? Ik struggle al jaren.” – In 1 week kun je geen 15 kilo afvallen, dat klopt. Maar wat wel kan is nieuwe zaadjes planten. Zaadje die je op kunt laten groeien tot een prachtige bloementuin. Zodat jij kunt genieten van je bloemen en niet de hele dag onkruid staat te wieden met de pijn in je onderrug. Kortom nu zaaien straks oogsten terwijl we weer langs het strand kunnen paraderen.” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#b90164″ title=”“Doodeng in zo’n groep” – Ja best spannend, iets nieuws. Maar stel je voor je hebt een dochter, die voor het eerst naar zwemles moet, sta jij dan langs de kant te roepen dat het eng en gevaarlijk is? Of moedig je haar aan? Tijd om die liefdevolle moeder voor jezelf te zijn. Be your own cheerleader, baby!” title_size=”17″]

Ok, dus is dus jouw kans. Je kans om het anders te doen. En dat voor het bizar lage bedrag van 47 euro incl btw.  Een week lang met mij knallen en flowen.

Ik zie je snel