fbpx
cont

contact

Tijdens een gratis afslankboost gesprek gaan we kijken waarom het jou tot nu toe niet lukt om af te vallen, blij te zijn met je lijf én dit vast te houden. Samen kijken we hoe ik je kan helpen om jouw lijf de transformatie te geven waar je al zo lang van droomt!

over elisa schipper

Sinds 2012 leer ik vrouwen hoe ze hun leven kunnen sturen en gelukkiger kunnen zijn.

De leukste baan ever. Het is zo mooi dat die vrouwen daarna stralend en vol vertrouwen de deur uitlopen, wetend dat er hoop is.

Mijn missie is vrouwen te laten houden van hun lijf zodat ze er met alle liefde voor zorgen. Pas dan kun je afvallen en genieten van je lijf én het leven.

Voel je welkom, lieve leukerd! Je bent het waard!

 

watermarkoverelisa
pijl

Mail mij

Het is tijd dat jij je eigenwaarde gaat zien, voelen en beleven. Mail je mij? Ik help je met alle liefde!

  naam*


  email*

  onderwerp*

  je bericht

  pijl

  over love your body

  In 2007 ben ik aan mijn eigen transformatie begonnen. Mijn eigenwaarde was niet wat het kon zijn en ik merkte dat mijn leven daarom niet liep zoals ik graag wilde.

  Omdat ik een manier vond om mijn leven ten positieve te veranderen en ik dit zo graag met andere vrouwen wilde delen startte ik Free my mind. Ik kon de dromen van vrouwen uit laten komen, heerlijk vond ik dat.

  Ik deed geweldig werk, had mijn droompartner gevonden.

  Er ontbrak niets….bijna niets. Alleen over mijn lichaam was ik nog niet tevreden. En ik zag dat bij zoveel andere vrouwen ook. Dit moest anders. Hoe kan je jezelf waarderen en van jezelf houden als je zo’n groot deel van jezelf afwijst?

  Vanaf de dag dat ik dat besefte, ben ik anders gaan leven. En alles veranderde. Dat gunde ik iedere vrouw. Daaruit is Love Your Body geboren. Het grootste cadeau is dat ik andere vrouwen kan laten stralen en ze eindelijk blij zijn met zichzelf en hun lichaam.

   

  LOVE YOUR BODY
  HARRY BANNINKSTRAAT 64
  3543 CH UTRECHT
  INFO@LOVEYOURBODY.NL
  (06) 294 055 73
  KVK: 56941994