fbpx

Geniet van deze 5 heerlijke Love Your Body Visualisaties

Visualiseren wat je wilt, waar je blij van wordt en door ontspant zorgt ervoor dat je brein aan de slag gaat om stofjes aan te maken waar je je gelukkiger door voelt. Maar ook helpt het je lijf in de afslankstand te komen.

Het maakt je een magneet voor een fijn leven en lijf.

Hoe ik werk met de kaars en de visualisaties

Bekijk de video om zoveel mogelijk plezier uit jouw kaars te halen.

Uitleg over de geuren

 • Lavendel: Heeft een ontspannende en rustgevende invloed. Het werkt kalmerend, verzachtend en helpt je je weer beter te voelen wanneer alles donker lijkt.

 • Amber: Is een opbeurende geur die er voor zorgt dat je het zonnetje weer ziet schijnen. Ze bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en vertrekt het vertrouwen in jezelf.

 • Sandelwood: vermindert stress en heeft een ontspannend effect. Vrouwelijke en mannelijke energie komen hierin samen wat heel belangrijk is voor de balans in lichaam en geest.

 • Embrace Zen (bergamot, rozemarijn, pepermunt, lavendel, geranium, sandelwood, en patchoeli) helpt vol zelfvertrouwen te ontspannen.

 • Love Your Body Treasures (musk, zwarte orchidee en framboos): Helpt je je sensueel te voelen en makkelijk in meditatieve stand te komen. Het bevordert een vredige slaap en helpt fijne dromen en verlangens op te wekken. Heeft een zachte en verfrissende werking op de psyche.

 • Awaken Your High Energy (cederhout, patchoeli, sinaasappel en kruidnagel): Een ontspannende en zoetige geur. Ze werkt aardend en helpt je om uit je hoofd en zorgen te stappen. Het helpt je rustig te worden en een warm en blij gevoel te krijgen. Ze versterkt je gevoel van eigenwaarde.

Uitleg over de edelstenen & kruiden

 • Amethist: Beschermend, zuiverend, brengt harmonie en innerlijke rust Ze maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Helpt niet dienende verslavinden en gewoonten achter je te laten.

 • Rozenkwarts: Een milde, zachte steen die kalmerend werkt bij verdriet, trauma‚Äôs. Ze bevorderd openheid en maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid. Versterkt de liefde voor jezelf. Ondersteunt bij ontspanning bij stressklachten.

 • Tijgeroog: Brengt de aandacht naar binnen, werkt aardend en heeft een hoge energie. Ze helpt je bij het manifesteren en je verbinding met het spirituele te versterken.

 • Zwarte Obsidiaan: geeft inzichten en reinigt. Ze stimuleert de persoonlijke ontwikkeling en helpt bij het opruimen van bagage uit het verleden. Ze helpt je tot de kern komen van waar je tegenaan loopt om het vervolgens gemakkelijker los te laten. Zie haar als een geestelijke stofzuiger. Helpt je negatieve gedachten om te zetten in positieve.

 • Fluoriet: Vergroot je zelfvertrouwen en helpt structuur aan te brengen in je leven. Ze makt het hoofd helder en vermindert mentale ruis. Ook werkt ze ontgiftend.

 • Aquamarijn: heeft een sterk kalmerende werking en biedt troost. Ze helpt je verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen.

 • Unakiet: Is de steen van het innerlijk kind. Ze werkt aardend en zorgt voor een goed humeur. Helpt je te vertrouwen en vol overtuiging voor overvloed en voorspoed te gaan. Bevordert het zien vanuit het hart. Ze ondersteunt je bij het omgaan met eetuitdagingen.

 • Zwavelkwarts: werkt ontgiftend en houdt negatieve energie uit je lichaam en beschermt je tegen lage energie van buitenaf. Ze geeft energie en helpt je je lichter te voelen. (let op: niet op je huid dragen)

 • Angel Aurakwarts: Bevordert je geluksgevoel. Je voelt je meer verbonden met jezelf en de steen kan je een gevoel van veiligheid en geborgenheid geven. Ze helpt je tijdens mediatie en visualisaties sereniteit te ervaren.

Extra tips bij het gebruik van de kaars

Haal nog meer uit jouw Love Your Body Kaars

Ontspanning

Wanneer je lijf tot rust komt gaat er een signaal naar je hersenen dat je veilig bent. Alle systemen die daarvoor nog vol aan de slag waren om te kunnen vechten of vluchten kunnen nu hun aandacht verleggen naar je verbranding. Bye bye overtollig vet.

Daarnaast helpt het je om helderder te kunnen denken, passende oplossingen te verzinnen en creatief te zijn. Ontspanning zorgt voor het kunnen ervaren van geluk. Stress en geluk gaan niet samen. Geniet dus lekker van deze sessie.

Ik ben het waard

Je het waard voelen is de basis van al je geluk en gezondheid. Zonder je dit te realiseren en je jezelf hier regelmatig aan te herinneren is het leven meer overleven. Stap dus in de wereld van eigenwaarde en geniet van al het moois wat het met zich meebrengt. Dat ben je zo waard.

Embodiment

Belichaming. Het bewonen van je lijf. Heel belangrijk als je je fitter, energieker, slanker, voller en gelukkiger wilt voelen. We zijn vaak niet thuis in ons lijf doordat we het geen fijne plek vinden, doordat er nare dingen zijn gebeurd, doordat we het niet mooi vinden. Maar door er niet te zijn hebben we er ook geen invloed op. Met deze sessie kom je op een fijne manier thuis zodat jij weer de leider wordt in het team wat je met je lijf bent. Je lijf wacht al zo lang. Ze is hier om jou te dienen. Het is tijd om thuis te komen.

Licht

Jij bent licht. Jij mag ruimte innemen. Sterker nog, het is van levensbelang. Zolang jij jouw licht niet laat schijnen en je ruimte niet inneemt zal je lichaam dit voor jou gaan doen. Gebruik het licht van de kaars om je eigen licht weer te zien en voel je lichter.

High Energy

Om te kunnen ontvangen en ervaren waar je zo naar verlangt; dat slanke lijf, die liefdevolle relatie, we waardering op je werk, is een hoge energie hebben, echt een must. Wat je wenst, waar je zo naar verlangt heeft die hoge energie. Gelijksoortige energie zoekt elkaar op. Soort zoekt soort. Dus als jij jouw wensen wilt laten uitkomen zul je de energie die daarbij hoort uit moeten stralen. Dat maakt je een magneet voor alle goodies. Geniet van alles wat je hier mee aantrekt.

Wil je meer Love Your Body?

Of wil je jouw eigen persoonlijke kaars laten maken?

Wil jij een kaars die helemaal past bij wat jij op dit moment nodig hebt? Stuur me een mailtje en ik stel de perfecte kaars voor je samen met geuren, edelstenen en kruiden die ervoor gaan zorgen dat jij je helemaal in het Love Your Body gevoel kunt baden.

Mail naar info@loveyourbody.nl voor jouw persoonlijke kaars