fbpx

GRATIS Happy Life Tracker

Je kunt alleen naar je doelen navigeren als je weet waat je nu staat. Voeg daar wat liefde, zachtheid, ontspanning en af en toe een schop onder je kont aan toe en beweeg lekker naar jouw droomdoel toe.

Afvallen lukt pas als je IN je lijf bent. Als je weet wat er speelt en wat je behoeften zijn. Maar ook wanneer je het NU lief hebt. Precies zoals het is. De LYB Tracker helpt je hierbij.

Afvallen met liefde.

De weg naar jou doel een feestje maken.

Oude troep loslaten die je niet langer dient.

ONTVANG hier je Tracker

Ja, ik schrijf me in en ontvang de gratis Love Your Body Tracker die mij helpt om mijn doelen met liefde te behalen.

watermarkoverelisa

Wauw, je had op dit moment álles kunnen doen. Maar jij bent hier, op mijn website. Omdat jij hoopt dat het anders kan. En het geweldige nieuws is, het kan anders!

Je hoeft niet langer streng met je lijf aan de slag, jezelf te tergen omdat je niet blij bent met hoe het nu is. Sterker nog: ‘Zal ik dat wel doen?’, zal niet langer jouw standaardvraag zijn als er een schaal met bitterballen voorbijkomt op een feestje. En de kalender dreigt niet langer: de bikinitijd komt eraan. Want nu is er Love Your Body: Op een liefdevolle manier jouw doelen bereiken. Vol zelfvertrouwen genieten van je mooie lijf!

Misschien lijkt het nog ver weg. Maar ik ben er om samen met jou elke stap naar jouw droomlijf te zetten.

Ik kan niet wachten met jou aan de slag te gaan.

 

Blij met de Tracker maar wil je meer? Schrijf je snel in.

Wil jij niet langer in gevecht zijn met jezelf en je lijf? Wil jij niet langer  vieze recepten moeten maken, tellen van alles wat er binnenkomt en balen van de weg naar je doel en vervolgens ook van het eindresultaat?

Het kan echt anders. Boek snel een gesprek met mij in. Dan kijken we samen naar de oplossing voor jou.

Wat de cursisten zeggen

Iedere keer weer is het heerlijk om te zien wat voor een switch deze vrouwen hebben gemaakt door het volgen van het Love Your Body programma. Lees hier wat hun ervaringen zijn en hoe zij hun doel hebben behaald en genieten van hun leven. En, ja, dat is voor jou nu ook mogelijk.

"Love Your Body is de allerbeste programma ever!"

LYB is de allerbeste programma ever! Ruim 8 kilo kwijt. Zie geen beren meer op de weg, voel me lekkerder en val hierdoor vanzelf af.

– Renske
"Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb."

Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar Love Your Body gaat me makkelijk af. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Ik kan elke vrouw aanraden uit je comfortzone te stappen. Je kunt bij Love Your Body alleen maar winnen.

– Betty
"Elisa is een topcoach!"

Elisa is een topcoach! Met haar passie en liefde, haalt ze het beste uit jou. Door haar tips en tricks voel ik me energieker, zelfbewuster en zelfverzekerder.

– Angelique
"Samen zijn we al 14 kilo kwijt"

Samen met mijn man heb ik een 1 op 1 traject bij Elisa gedaan. Samen zijn we al 14 kilo kwijt. En dat terwijl we ook nog regelmatig een gebakje eten en een wijntje drinken. We zijn blij met de praktische tips, peptalks, heerlijke recepten en de vitaminen voor lichaam en geest.

– Karin
"Bij Elisa zit je helemaal goed!"

Ruim 2 kledingmaten ben ik al kwijt en heel blij met de resultaten. Geen strijd meer maar meer ontspanning als het om eten gaat. Ik raad LYB aan iedere vrouw aan die liefdevol wil afvallen. Bij Elisa zit je helemaal goed!

– Alexandra
"Afvallen en gelukkig zijn!"

Mijn lifechanger, zo noem ik Elisa. Heerlijk om deel uit te mogen maken van een geweldige groep vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben. Afvallen en gelukkig zijn! Wat een steun, herkenning, humor en kracht.

– Iris
"Vol energie en zelf- verzekerd!"

De beste investering in mijzelf ooit! Ik ben in 1 maand al bijna 4 kilo kwijt. Vol energie en zelfverzekerd. Elisa zorgt keer op keer voor doorbraken waardoor ik flinke stappen blijf zetten in mijn transformatie.

– Olga

IN DE MEDIA

Ook in de media is Love Your Body niet onopgemerkt gebleven. Mijn verhaal is o.a. de lezen in de Libelle en Linda.nl en ik spreek jaarlijks op de Nationale Secretaresse dag.

pijl

Klaar om nog meer stappen naar zelfliefde en kilo’s verliezen te zetten?

Zorg ervoor dat je lekker aan de slag kunt met mijn speciaal voor jou gemaakte Happy Life Tracker. Schrijf je in en ontvang meteen een mailtje van mij zodat je direct aan de slag kunt gaan. Work that body….maar dan lekker vanaf de bank.

Ja, ik ontvang graag de Love Your Body Happy Life Tracker en zet de eerste stappen naar mijn droomlijf en leven.