fbpx

Koop hier het lifechanging boek: Love Your Body – Het Oh Wauw Effect.

Het Oh Wauw Effect - De exclusieve Love Your Body Boek Bonussen

Het Oh Wauw Effect

Koop hier het lifechanging boek: Love Your Body – Het Oh Wauw Effect.

Lees snel verder!

Hét go-to boek voor wanneer je:

Ja, want dit kan ook voor jou!

Je ontvangt:

Wat als...

Wat als je voor de spiegel staat en je denkt niet langer: “Oh NO!” maar vanaf nu: ‘Oh Wauw’ zou denken?

Jouw nieuwe leven begint bij dit onweerstaanbare boek. Elisa neemt je mee in al haar bloed eerlijke verhalen. Met zoute tranen, kreten van geluk en die heerlijke vlinders in je buik, omdat je weet dat er iets geweldigs staat te gebeuren.

Na dit boek is alles mogelijk!

Eerst van je lijf houden en dan:

the magic happens.

Stoppen met overleven en starten met leven begint hier. Met plezier die lastige kilo’s dan eindelijk vaarwel zeggen, emotie-eten omzetten naar genieten. Het gevoel van had ik dit maar eerder geweten. En tegelijkertijd de dankbaarheid van dit neemt niemand me meer af.

En ja, dan mag je nog steeds die lekkere kroket bij de Febo uit de muur trekken of die Snickers bij het tankstation halen. Of beide. 

Over Elisa

Na jarenlang dieethoppen leerde Elisa het grote geheim van Love Your Body en viel ze 15 kilo af. Ze ontwikkelde haar eigen methode. Inmiddels heeft ze duizenden vrouwen geïnspireerd met haar cursussen en is ze leidster van de Oh Wauw Movement.

Bekend van Wendy Online, Libelle en Linda.nl 

Wees voorbereid: Elisa gaat jouw wereld op z’n kop zetten. Nooit meer denken: als ik eerst even vijf kilo afval, dan… Nee! Nú gretig gelukkig zijn met je lijf. Nú al houden van die zoete ziel. Nú al gulzig genieten en dan …doen jouw lijf en leven lekker met jou mee.

– Christine Pannebakker, schrijfster

christine pannebakker over het love your body boek

Zo liefdevol en zacht, tegelijkertijd alles losschuddend wat je onnodig vasthield. Elisa laat je ervaren dat afvallen makkelijk, leuk en liefdevol kan

– Lisa Portengen, spreekster en schrijfster

Reviews

Dit boek is jouw musthave omdat: