fbpx

Koop hier het life changing boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect”

Love Your Body in de media

Elisa Schipper: ‘Slank zijn stond garant voor liefde, waardering en leuke jongens’

– BEDROCK

Elisa Schipper was jarenlang, zonder succes, aan het dieethoppen want ze wilde koste wat het kost slank zijn. Inmiddels heeft Elisa haar eigen afvalmethode ontwikkeld met een focus op de body-mind connectie en is ze daardoor vijftien kilo afgevallen. “Ik kijk naar de psychologie achter ons eetgedrag en de blokkades die in de weg kunnen liggen, waardoor je gedwarsboomd wordt bij het afvallen,” zegt ze hierover.

Elisa viel ruim vijftien kilo af zonder dieet: ‘Het is vaak helemaal niet het eten zelf waar het om gaat, maar het signaal dat daaronder zit’

– Wendy Online

Elisa (42) gooide alle diëten de deur uit toen ze begon aan haar proces van zelfliefde. Doordat ze van het getalletje op de weegschaal haar focus verlegde naar zelfacceptatie, begon ze juist af te vallen. Nog belangrijker, echt van haarzelf te houden.

Het (Love Your Body) boek dat iedereen zou moeten lezen inclusief WIN ACTIE!

– Claire’s Misson

Ik heb de titel van het boek inmiddels al in een aantal blog artikelen gedeeld. Maar dat kan ook niet anders, want dit boek zou iedereen moeten lezen! In dit blog artikel deel ik waarom en hoe het boek van Elisa Schipper mijn leven (tot nu toe) positief veranderd heeft. En ik heb ook onwijs leuk nieuws! Want ik mag 3 exemplaren van Love Your Body weggeven en 1x deelname voor de Love Your Body Oh Wauw Boost (incl. het boek)!! Mag ik jou hier blij mee maken?

Elisa viel af toen ze stopte met diëten

– LINDA

Elisa Schipper (39) voelde zich van jongs af aan te dik. Ze probeerde elk dieet, maar viel uiteindelijk juist af door daarmee te stoppen.

Elisa is al haar hele leven bezig met haar gewicht. “Ik vijf toen ik me voor het eerst realiseerde dat ik een buikje had, nadat iemand er een opmerking over maakte. Vanaf mijn twaalfde begon ik met diëten. Ik zag dat vriendinnen die dun waren wortels en komkommers meenamen naar school, dus dat begon ik ook te doen. Ik dacht: als zij het doen, moet ik het zeker doen. Want zij zijn niet dik en ik wel.”

videos

podcast interviews