fbpx

Koop hier het life changing boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect”

Elisa Schipper
Elisa Schipper

Founder Love Your Body Movement

Oh neeee de zomer komt eraan…

Heb jij ook kledingstress wanneer het zonnetje weer gaat schijnen? 

Aan de ene kant verlang je er zó naar, maar aan de andere kant weet je dat je stukjes van je lichaam zal moeten laten zien waar je nou niet echt om zit te springen.

Je trekt van alles uit de kast, maar keurt vervolgens alles af wat je buikje tekent, waar je billen te veel óf te weinig in naar voren komen ( ja, het komt echt heel precies), waar je enkels wel op die van olifanten lijken of je benen zo wit zijn als de melk die je vanochtend door je shake deed. En wis vooral je slappe huid, je kiepfiletjes en je boobs die nou eenmaal nooit perfect zijn in jouw ogen, niet uit.

Voor je het weet heb je alles aan gehad en alles weer net zo snel uitgetrokken. En wat nog het ergste is; je voelt je nog ongelukkiger dan voor je je kleding-uitzoek-marathon startte…

STOP!!! Hier ga je géén leuke zomerse dag van tegemoet.

We beginnen opnieuw:

Wauw, de zon schijnt! Dat betekent dat ik een lekkere zomerse outfit aan kan. Super, want mijn huid vindt het heerlijk om wat zon te krijgen.

Terwijl ik het insmeer met lekker geurende en verzorgende crème, bedenk ik me dat ik ontzettend dankbaar voor mijn lichaam ben. Wanneer ik wondjes heb genezen ze binnen no-time, iedere ochtend word ik weer wakker en ben ik vrij om te doen wat ik wil. Ik ben dankbaar voor mijn benen, die er voor zorgen dat ik overal heen kan. Ik ben dankbaar voor mijn armen, die mijn dochtertje kunnen dragen wanneer ze moe is, of me een heerlijke knuffel komt geven. Ik ben dankbaar voor mijn buik, die zacht en fluffy is. Ik ben dankbaar voor mijn handen, waarmee ik kan strelen, tranen kan wegvegen wanneer ik wil troosten en mijn verhalen kan schrijven.

En terwijl ik dit zo schrijf, realiseer ik me dat dit geweldige lijf een mooie outfit verdient!

Ik ga mijn lichaam koesteren en heerlijk flaneren in mijn luchtige, summer dress.