Elisa Schipper

Bodylove & afslankexpert

Hey you! Ik ben Elisa Schipper

Sinds 2012 coach, trainer en bodylove- & afslankexpert.

Iets met shakes en calorieën tellen? Nee!!

Ik help vrouwen met afvallen zonder dieet, en met liefde zodat ze vol energie in het leven staan, van zichzelf houden en volop genieten.

Dit doe ik d.m.v. trajecten en 1 op 1 begeleiding.

Stress, jojoen, frustratie, en strijd zijn de woorden die ik vaak hoor van de vrouwen met wie ik het over hun lichaam en afslankproces heb.

Hun wens is te kunnen ontspannen en genieten en ondertussen resultaat zien in hun lijf.

Nadat ik van mijn 12 tot mijn 34 ste ongeveer ieder dieet hebt geprobeerd wat ik maar kon vinden, viel ik vele kilo’s af en kwam ik er altijd net meer aan. Ik was DE dieet expert voor al mijn familie en vriendinnen. En hierdoor weet ik nu ook precies hoe het NIET moet. 

Toen dit tot me doordrong heb ik me ondergedompeld in de andere kant: De body-mind connectie. De psychologie achter ons eetgedrag en de blokkades die ons in de weg kunnen liggen waardoor je gedwarsboomd wordt bij het afvallen. 

Inmiddels ben ik 15 kilo afgevallen, voel ik me super lekker in mijn lichaam, word ik gelukkig als ik mijn nieuwe bikini mag uitzoeken (zelfs in het pashokjes licht van de Hunkemöller). En mag ik het werk doen wat ik het allerleukst vind. 

Het voelt alsof ik bevrijd ben van al die jaren strijd met eten en mijn lijf. En ik zo ontzettend kan genieten van al het lekkers wat het leven me te bieden heeft. En ja, ook die goddelijke chocola. 

En met de energie die ik nu ervaar bak ik de lekkerste koekjes, taarten die ik me maar kan wensen. 

Deep breaths are like little love notes to your body

What I Love

"Wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd is salsadansen, bakken, en theetjes drinken met een goed boek en lekker masker op en de geur van een fijne kaars die brandt."

De ontspanning in dit drukke leven is zo ontzettend belangrijk voor mij. Het opladen, genieten van lekkers (gewoon legaal, zonder dat ik er daarna voor wordt gestraft met mij woorden of door de kilo’s).

Genot is één van de belangrijkste dingen in mijn leven. Lekker op vakantie met mijn grote liefde. Naar Disney met mijn dochters en uit eten met mijn liefste vriendinnen zonder na te hoeven denken hoe 1 zo’n etentje de volgende dag al zichtbaar is op mijn weegschaal.

Intussen ben ik bevrijd van mijn strijd met eten en mijn lichaam. Eten is een van de lekkerste dingen die er zijn en mijn lichaam ook! (zei ze dat echt??)

Ik weet nu dat diëten meer kwaad dan goed doet. Dat je de kwijtgeraakte kilo’s in 95% van de keren weer keihard terug krijgt en dat als ik de rest van mijn leven doorga met deze strijd ik zeker weet dat het leven meer overleven is.

Dus ik heb er voor gekozen om in ontspanning af te vallen. Ik kies voor de weg die mij gelukkig maakt: dansen, gezonde recepten uitproberen, mijn lichaam eren door het met liefde te verzorgen en toe te spreken. Ook blijf ik me verdiepen in alle connecties tussen body, mind & the spiritual. Daar smul ik van!

Wat me vooral blij maakt is wanneer ik een recept zo hebt gepimpt dat het gezond, lekker en mooi is om te zien. 3 vliegen in 1 klap. Oh, en dat het ook nog makkelijk te bereiden is en me niet teveel tijd kost. Want ja, ik heb nog zoveel meer leuks te doen.

Oh, ik vergeet helemaal dat ik een onwijs lieve Franse Bull heb, Harvey. Hij is erg aanwezig, je hoort hem altijd keihard snurken. Dus hij stelt zichzelf wel voor.

Hoe Love Your Body mij 15 kilo liet afvallen en mij zelfvertrouwen gaf

In 2020 had ik een fotoshoot voor de libelle, in badpak, terwijl iemand met een dienblad wapperde om mijn haar te laten dansen als Hans Klok. Ik mocht vertellen over hoe ik zonder dieet was afgevallen en hoe ik nu vol trots kon zeggen dat ik me heerlijk voelde in mijn lijf.

Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Ik werd vaker gevraagd als spreker voor bedrijven en vrouwen wisten mij steeds beter te vinden. Het op een podium spreken nu ik me zo lekker voel is genieten. Shoppen is een feestje, wetend dat ik zoveel moois aankan, maar vooral de, hoe suf het ook mag klinken, de vriendschap die ik voel met mijzelf.

Ik omschrijf het wel eens als verliefd zijn op mezelf en het leven. En daar wil ik jou bij helpen. Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden en je mag ook nog eens gaan genieten. Genietend afvallen zoals ik het graag omschrijf. Want ik kan je vertellen, dit is een heerlijk proces.

in de media / in samenwerking met

Het allerliefst werk ik met ondernemende vrouwen die net als ik vol energie, vol zelfvertrouwen en genot willen leven