fbpx

Koop hier het life changing boek: “Love Your Body – Het Oh Wauw Effect”

Love Your Body QUEEN COMMUNITY

Voel je helemaal Oh Wauw.

6 maanden lang alle ins en outs van Love Your Body ervaren.

Want misschien heb je al heel veel geprobeerd. Zelfhulpboeken, diëten, allerlei kuren en gesprekken met coaches en psychologen, maar toch loop je iedere keer tegen diezelfde muur op:

Je niet goed voelen over jezelf en/ of je lijf.

Het kan echt anders!

Het kan echt leuker, fijner en liefdevoller. En het kan met heel veel genot.

Dus ervaar jij:

En wil jij:

Dat kan!

Jij kunt je vanaf nu helemaal Oh Wauw voelen.

En nog fijner nieuws is dat dat ook nog eens 2x zo lang kan voor een prijs die 2x goedkoper is. JA! Je leest het goed. Het is mijn missie om iedere vrouw zich weer lekker in haar lijf en leven te laten voelen dus ik hou het graag zo laagdrempelig mogelijk.

We starten maandag 19 februari, ben jij erbij?

Wat krijg je:

Wat investeer je?

1997 euro inclusief BTW voor 6 maanden. Dit betekent dat je voor de prijs van minder dan een menu bij de McDonald’s de hele dag lekker met Love Your Body bezig zijn. Dit bedraagt normaal 9997 euro.

Mail naar info@loveyourbody.nl voor de zakelijke mogelijkheden.

Bonussen

Wat krijg je nog meer?

Dit is waarom jij erbij wilt zijn!

Deze vrouwen gingen je voor...

Als ik terugdenk aan al die jaren dat ik geworsteld heb met eten. Altijd opmerkingen over ‘niet voor jou’, of ‘zou je dat nou wel doen’ en dat normaal gaan vinden.

Om dat los te laten en over te stappen op genieten, je bent het waard, eten is onderdeel van lief zijn voor jezelf. Dat is niet makkelijk.

Al surfend kwam ik Elisa tegen en ik werd heel erg geraakt doordat het leven te mooi is en te kort is om in oorlog te zijn met eten. Dat ik toen pas voor het eerst realiseerde dat dat mijn relatie was met eten. En met alles wat ik deed.

Ik had altijd strijd. En de aandacht van Elisa. Er zijn. Op elk moment dat ik soms hysterisch huilend thuis zat, ik stop ermee. Dan maar veel te zwaar. Dan was Elisa er voor mij met wijsheid, met geduld, met vertrouwen. Het is geen wapenstilstand met eten maar het is echt vrede.

Irma

Voor Love Your Body was ik wat aan het stoeien met mezelf. Met hoe ga ik om met stresssituaties, hoe ga ik om met mijn lijf, hoe ga ik om met gezond zijn voor mezelf. Hoop diëten gedaan en dat lukte allemaal niet.

Ik was eigenlijk op een punt dat ik dacht van ik moet iets anders dan dat wat ik tot nu toe gedaan heb.

Ik heb getwijfeld over: oh, het is wel veel geld, hè? Daar twijfel ik nu geen moment meer aan! De kracht van Love Your Body is de groep. De sisterhood. Je doet dit met elkaar. Je bent met allemaal vrouwen die min of meer begrijpen waar je het over hebt. Je helpt elkaar.

En de kracht van Elisa is haar kennis, humor, tot he point, met beide benen op de grond. Ik kan bijna geen masterclass overslaan, omdat ik dan dat stukje me-time zou hebben gemist. Wat Love Your Body mij heeft opgeleverd is dat ik veel bewuster ben van wie ik ben. Ik ben afgevallen. Ook. maar het gaat veel meer over dat ik veel meer in mezelf ben gekomen. Dat ik meer de rust in mezelf heb gevonden. Ik denk dat iedereen daar profijt van heeft in mijn omgeving.

Lijsbeth

Voordat ik met Elisa ging werken denderde ik altijd maar door zonder me zelf in acht te nemen. Altijd voor anderen zorgen. Ik was wat voller. Op veel momenten niet blij.

En bij Elisa ben ik aan de hand genomen. Voor mij is het hele programma met de hele groep vrouwen die eigenlijk elkaar niet kent en toch voel je je voorbonden met elkaar. Elisa kan ons goed connecten. En zeker de live-dagen. Dat is helemaal fantastisch. Dan zie je elkaar in het echt en dat voelt als thuiskomen.

Ik ben niet alleen 6,5 kilo kwijtgeraakt in de tussentijd. Het is veel meer dan dat. Je zit lekkerder in je lijf. Ik ga ook steeds meer voelen. Ik ben nu ook veel bewuster: waarom wil ik nu in een keer die koektrommel leeg eten? Het wordt steeds makkelijker om hier anders, liefdevoller mee om te gaan.

Ik zou iedereen Love Your Body aanraden. Iedere vrouw houdt gewoon van zichzelf. En wordt daarbij geholpen waar het nodig is.

Renske

Ben jij klaar om je helemaal Oh Wauw te voelen?

Meld je dan nu aan voor de Love Your Body Queen Community en begin jouw journey al voor €375,- per maand!