Wat deelneemster Rhea over mij zegt...

“Op mijn 48ste besloot ik dat ik de overgang anders door wilde gaan. Ik droeg de nodige kilo’s mee en het idee dat er nog meer bij zou komen gaf me stress.

Toen ik met Elisa en Love Your Body startte kreeg ik zoveel meer dan ik hoopte. Ik viel 27 kilo af met liefde en kreeg er zoveel moois voor in de plaats. Meer zelfvertrouwen en liefde voor mijzelf. Ik stopte met drinken en kon zonder moeite gezondere keuzes maken. Niet omdat dat moest, maar omdat ik nu diep van binnen voelde dat IK dat wilde. 

Ik ben gegroeid als mens en ook als ondernemer. Durf mezelf te laten zien en geniet van wat dat mij brengt. 

Wat veel voor mij betekende was hoe Elisa het aanpakt. Ze deelt alles met ons zowel haar fails als haar successen. Ook de support die ik uit de groep met alleen maar leuke vrouw is heerlijk. Ik maakte vriendinnen voor het leven.

En ja, het is best een investering, maar dat ben ik helemaal waard. Het heeft me zoveel gebracht. En die overgang? Bring it on, ik ben er helemaal klaar voor!”

Rhea

Lisa Portengen over Love Your Body

Lisa Portengen medeeigenaresse I AM Academy: 15 kilo afgevallen.

Er was een hele lange tijd een donkere wolk in mijn leven…en deze is weg! Wat een verlichting Letterlijk en figuurlijk. Die wolk was dat ik best vaak in strijd was met eten. Teveel eten, of juist niet, aankomen, en ik had daarover lelijke gedachten over mezelf. Zo zonde want ik wist: Ik wil in harmonie zijn met mezelf.

 In contact met wie IK BEN. En dat is mij gelukt. Het pad van bewustwording dat ik volg bij en met het team van de I AM Academy brengt mij het inzicht dat ik al HEEL en Volmaakt ben en dan kan het niet anders dan dat ik de Volmaaktheid die ik ben, ook terug gespiegeld krijg. En toen kreeg ik een tijd geleden een ingeving. Ik dacht: misschien is Love Your  Body iets voor mij.

Ik wilde ook echt graag leren hoe ik liefdevoller kan omgaan met mezelf en eten en daarom heb ik coaching gevraagd van Elisa Schipper 

En nu is die donkere wolk weg. En ben ik 15 kilo afgevallen zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn.

Ik heb bijna geen darmklachten meer en kan lekker eten én afvallen.

Uiteindelijk ben ik twee kledingmaten en kilo’s kwijtgeraakt.

Zelfs mijn man heeft zijdelings meegedaan en is ook meer dan 25 kilo afgevallen.

Waar ik tegenop zag in het traject Love Your Body was het groepsgebeuren. Eigenlijk had één-op-één mijn voorkeur.
Gaande het traject is toch gebleken dat het samenzijn juist de kracht is van het proces.

Ik zou andere mensen het traject Love Your Body zeker gunnen. Iedereen is het waard om deze handvatten te krijgen om het leven positiever en makkelijker aan te kunnen. Het gaat gewoon vanzelf.

Emma

Voor Love Your Body was ik wat aan het stoeien met mezelf. Met hoe ga ik om met stresssituaties, hoe ga ik om met mijn lijf, hoe ga ik om met gezond zijn voor mezelf. Hoop diëten gedaan en dat lukte allemaal niet.

Ik was eigenlijk op een punt dat ik dacht van ik moet iets anders dan dat wat ik tot nu toe gedaan heb.

Ik heb getwijfeld over: oh, het is wel veel geld, hè? Daar twijfel ik nu geen moment meer aan!

De kracht van Love Your Body is de groep. De sisterhood. Je doet dit met elkaar. Je bent met allemaal vrouwen die min of meer begrijpen waar je het over hebt. Je helpt elkaar.

En de kracht van Elisa is haar kennis, humor, to the point, met beide benen op de grond.

Ik kan bijna geen masterclass overslaan, omdat ik dan dat stukje me-time zou hebben gemist.

Wat Love Your Body mij heeft opgeleverd is dat ik veel bewuster ben van wie ik ben. Ik ben afgevallen. Ook. maar het gaat veel meer over dat ik veel meer in mezelf ben gekomen. Dat ik meer de rust in mezelf heb gevonden. Ik denk dat iedereen daar profijt van heeft in mijn omgeving.

Lijsbeth

bekend van / in samenwerking met

Vrouwen die je voor gingen...

Als ik terugdenk aan al die jaren dat ik geworsteld heb met eten. Altijd opmerkingen over ‘niet voor jou’, of ‘zou je dat nou wel doen’ en dat normaal gaan vinden.

Om dat los te laten en over te stappen op genieten, je bent het waard, eten is onderdeel van lief zijn voor jezelf. Dat is niet makkelijk.

Al surfend kwam ik Elisa tegen en ik werd heel erg geraakt doordat het leven te mooi is en te kort is om in oorlog te zijn met eten. Dat ik toen pas voor het eerst realiseerde dat dat mijn relatie was met eten. En met alles wat ik deed.

Ik had altijd strijd. En de aandacht van Elisa. Er zijn. Op elk moment dat ik soms hysterisch huilend thuis zat, ik stop ermee. Dan maar veel te zwaar. Dan was Elisa er voor mij met wijsheid, met geduld, met vertrouwen. Het is geen wapenstilstand met eten maar het is echt vrede.

Irma

Ik kom van ver. Ik heb best wel last van angsten, ook vanuit mijn jeugd. En dit kwam op mijn pad en mijn intuïtie is heel goed ontwikkeld en die zei echt zo duidelijk: ja! Dit moet ik doen.

Het voelt als thuiskomen van alle angsten en overtuigingen gooi ik van me af. En ik ga worden wie ik ben. Ik sta versteld van mezelf. Ik had het nooit gedacht. Ik word ondernemer. Op mijn vijftigste. Ik had dit nooit durven dromen.

Ik moet eerst stap 1 tot en met 8 doen. Mezelf ontdekken voordat ik echt letterlijk de kilo’s kwijtraak.

Maar het shinen, de energie. Het moet in balans komen als je heel anders geleefd hebt en nu vanuit vrijheid, passie en blijdschap. Dat is zo fijn. Ik heb wel eens gezegd: Ik ben weer verliefd op het leven!

Mijn twijfel zat hem in de investering qua geld, tijd en energie, want het is intensief. Het is het driedubbel waard.

Jennifer

Voordat ik met Elisa ging werken denderde ik altijd maar door zonder me zelf in acht te nemen. Altijd voor anderen zorgen. Ik was wat voller. Op veel momenten niet blij.

En bij Elisa ben ik aan de hand genomen. Voor mij is het hele programma met de hele groep vrouwen die eigenlijk elkaar niet kent en toch voel je je voorbonden met elkaar. Elisa kan ons goed connecten. En zeker de live-dagen. Dat is helemaal fantastisch. Dan zie je elkaar in het echt en dat voelt als thuiskomen.

Ik ben niet alleen 6,5 kilo kwijtgeraakt in de tussentijd. Het is veel meer dan dat. Je zit lekkerder in je lijf. Ik ga ook steeds meer voelen. Ik ben nu ook veel bewuster: waarom wil ik nu in een keer die koektrommel leeg eten? Het wordt steeds makkelijker om hier anders, liefdevoller mee om te gaan.

Ik zou iedereen Love Your Body aanraden. Iedere vrouw houdt gewoon van zichzelf. En wordt daarbij geholpen waar het nodig is.

Renske

Wil jij net als deze vrouwen liefdevol afvallen? Plan dan een vrijblijvend Love Your Body Transformatie call met mij in.

Ik beloof je dat je met een heerlijk gevoel dit gesprek uit komt.