GRATIS VISUALISATIE

Wat is het heerlijk om naar jezelf te kunnen kijken vol liefde. Om samen te werken met jezelf om je fit en gelukkig te kunnen voelen. Met deze visualisatie zet je een grote stap om écht voor jezelf te gaan. Wat je gaat ervaren als je hier mee aan de slag gaat:

[qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#777777″ title=”Blij zijn met wat je ziet.” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#777777″ title=”Even een echt momentje voor jezelf te hebben.” title_size=”17″][qodef_icon_list_item icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-check” icon_size=”23″ icon_color=”#777777″ title=”Oude troep loslaten die je niet langer dient.” title_size=”17″]

ONTVANG EEN GRATIS VISUALISATIE OEFENING

Ja, ik schrijf me in! Ik ontvang graag de Love Your Body Start Visualisatie.

watermarkoverelisa

Wauw, je had op dit moment álles kunnen doen. Maar jij bent hier, op mijn website. Omdat jij hoopt dat het anders kan. En het geweldige nieuws is, het kan anders!

Je hoeft niet langer streng met je lijf aan de slag, jezelf te tergen omdat je niet blij bent met hoe het nu is. Sterker nog: ‘Zal ik dat wel doen?’, zal niet langer jouw standaardvraag zijn als er een schaal met bitterballen voorbijkomt op een feestje. En de kalender dreigt niet langer: de bikinitijd komt eraan. Want nu is er Love Your Body: Op een liefdevolle manier jouw doelen bereiken. Vol zelfvertrouwen genieten van je mooie lijf!

Misschien lijkt het nog ver weg. Maar ik ben er om samen met jou elke stap naar jouw droomlijf te zetten.

Ik kan niet wachten met jou aan de slag te gaan.

 

Schrijf je snel in!

Wil jij niet langer in gevecht zijn met jezelf en je lijf? Wil jij niet langer  vieze recepten moeten maken, tellen van alles wat er binnenkomt en balen van de weg naar je doel en vervolgens ook van het eindresultaat?

Het kan echt anders. Boek snel een gesprek met mij in. Dan kijken we samen naar de oplossing voor jou.

Wat de cursisten zeggen

Iedere keer weer is het heerlijk om te zien wat voor een switch deze vrouwen hebben gemaakt door het volgen van het Love Your Body programma. Lees hier wat hun ervaringen zijn en hoe zij hun doel hebben behaald en genieten van hun leven. En, ja, dat is voor jou nu ook mogelijk.

"Love Your Body is de allerbeste programma ever!"

LYB is de allerbeste programma ever! Ruim 8 kilo kwijt. Zie geen beren meer op de weg, voel me lekkerder en val hierdoor vanzelf af.

– Renske
"Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb."

Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar Love Your Body gaat me makkelijk af. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Ik kan elke vrouw aanraden uit je comfortzone te stappen. Je kunt bij Love Your Body alleen maar winnen.

– Betty
"Elisa is een topcoach!"

Elisa is een topcoach! Met haar passie en liefde, haalt ze het beste uit jou. Door haar tips en tricks voel ik me energieker, zelfbewuster en zelfverzekerder.

– Angelique
"Samen zijn we al 14 kilo kwijt"

Samen met mijn man heb ik een 1 op 1 traject bij Elisa gedaan. Samen zijn we al 14 kilo kwijt. En dat terwijl we ook nog regelmatig een gebakje eten en een wijntje drinken. We zijn blij met de praktische tips, peptalks, heerlijke recepten en de vitaminen voor lichaam en geest.

– Karin
"Bij Elisa zit je helemaal goed!"

Ruim 2 kledingmaten ben ik al kwijt en heel blij met de resultaten. Geen strijd meer maar meer ontspanning als het om eten gaat. Ik raad LYB aan iedere vrouw aan die liefdevol wil afvallen. Bij Elisa zit je helemaal goed!

– Alexandra
"Afvallen en gelukkig zijn!"

Mijn lifechanger, zo noem ik Elisa. Heerlijk om deel uit te mogen maken van een geweldige groep vrouwen die allemaal hetzelfde doel hebben. Afvallen en gelukkig zijn! Wat een steun, herkenning, humor en kracht.

– Iris
"Vol energie en zelf- verzekerd!"

De beste investering in mijzelf ooit! Ik ben in 1 maand al bijna 4 kilo kwijt. Vol energie en zelfverzekerd. Elisa zorgt keer op keer voor doorbraken waardoor ik flinke stappen blijf zetten in mijn transformatie.

– Olga

IN DE MEDIA

Ook in de media is Love Your Body niet onopgemerkt gebleven. Mijn verhaal is o.a. de lezen in de Libelle en Linda.nl en ik spreek jaarlijks op de Nationale Secretaresse dag.

[qodef_clients_carousel items_hover_animation=”roll-over” carousel_number_of_items=”4″][qodef_clients_carousel_item image=”10941″ hover_image=”10941″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][qodef_clients_carousel_item image=”10946″ hover_image=”10946″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][qodef_clients_carousel_item image=”10995″ hover_image=”10995″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][qodef_clients_carousel_item image=”10997″ hover_image=”10997″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][qodef_clients_carousel_item image=”11341″ hover_image=”11341″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][qodef_clients_carousel_item image=”11350″ hover_image=”11350″ image_size=”170×170″][/qodef_clients_carousel_item][/qodef_clients_carousel]
pijl

LATEN WE STARTEN!

Zorg ervoor dat je lekker aan de slag kunt met mijn speciaal voor jou gemaakte visualisatie. Schrijf je in en ontvang meteen een mailtje van mij zodat je direct aan de slag kunt gaan. Work that body….maar dan lekker vanaf de bank.

Ja, ik ontvang graag de Love Your Body Start Visualisatie en zet de eerste stappen naar mijn droomlijf en leven.